Články  |  Foto  |  Kalendář 
Agostini pojede v Imatře při IRRC
Ve finské Imatře se toho vůbec nebojí. Letos tam slaví 80 let a atraktivita tohoto podniku stoupá hodně vysoko. Kromě nabitého IRRC, které ve Finsku doplní jezdci z Isle of Man TT pořadatel chystá jízdu legend GP.

Podle pořadatele by to asi neměl být úplně závod, ale spíš promo jízda. To je ale celkem jedno, protože kde na road racingu uvidíte patnáctinásobného mistra světa Giacomo Agostiniho na MV Agustě? Tento v červnu už pětasedmdesátník (vůbec na to nevypadá co?) by navíc neměl být sám. O dalších jménech z legend GP pořadatel zatím mlží.

Atraktivní bude i IRRC, kde letos pojedou nadějní Finové ve finském týmu. K tomu dorazí tým Penz13.com, za který se představí Dan Kneen, který má za sebou skvělé výsledky na TT, Danny Webb, který před pár lety jezdil mistrovství světa a velmi zkušený Ital Alex Polita. Spekuluje se i o startu Michaela Ruttera a to by byla taky pecka.

Imatra tak jasně vyčnívá v programu IRRC a jestli to byla vloni velká akce s neskutečným počtem diváků, tak nevím, co se tam bude dít letos… 

Milan
comments powered by Disqus
http://www.rstmoto.cz