Články  |  Foto  |  Kalendář 
Startovní listiny pro IRRC 2018
Chtěli jsme napsat „nabité startovní listiny“, ale nebyla by to úplná pravda. Rozdíl mezi třídou superbike a supersport se letos zdá se prohloubí. Každopádně startovky jsou hodně zajímavé a podívejte se, jaká jména letos na závodech IRRC uvidíme. Zajímavostí je, že ani jeden z mistrů sezóny 2017 nebude svůj titul obhajovat

Šampionáty pod Autoklubem ČR v sezóně 2018
To že, máme dva různé garanty šampionátů na přírodních okruzích, už nemusíme asi opakovat. Dnes se pokusíme vysvětlit, jak to v sezóně 2018 bude fungovat pod Autoklubem ČR. Je tu pár změn oproti loňské sezóně. Situace je tradičně trochu složitější, tak snad vám v tom uděláme jasno, ať už jste jezdci, nebo fanoušci.

Twin a TOP 30 časů v Hořicích
Není žádná kategorie v českém road racingu, která by za poslední roky rostla tak, jako právě dvouválcové twiny. Svědčí o tom i to, že z třiceti nejrychlejších časů je drtivá většina zajeta v sezóně 2017. Po loňské sezóně máme i nový traťový rekord a jeho držitel nebude určitě žádným překvapením. Twiny už umí v Hořicích kola přes 125 km/h průměrné rychlosti, což byla donedávna výsada pouze šestek a litrů.

Jan Markalous: Cíl je mistr republiky v twinech
Vloni sahal po prvním titulu mistra republiky ve své třetí sezóně na přírodních okruzích. V posledním závodě o něj ale přišel. Co plánuje pražský závodník Honza Markalous na letošek? Zůstane u dvouválců, nebo ho čeká posun dál? Jaké závody pojede?

McGuinness mění Hondu za Norton!
Dlouho se o tom psalo a spekulovalo. Už asi měsíc je jasné, že největší žijící legenda IoM TT John McGuinness, se nedohodla na prodloužení spolupráce u Hondy. Spekulovalo se, kam budou jeho kroky směřovat a potvrdilo se, že na nejlepší cestě je jednání u Nortonu. Nesmrtelné spojení Honda a McPint končí a spojení dvou anglických legend začíná!

Marek Stibor: mám v povaze věčnou nespokojenost
Marek Stibor je takový road racingový obojživelník. Zvládne odjet za den bez problému tři závody a snad nevymyslíte o moc bizardnější kombinace strojů. Jak to zvládá, jak si považuje čerstvého titulu mistra republiky a co plánuje na letošní sezónu?

125 SP a TOP 15 časů v Hořicích
Produkční 125 se sice už řadu let nevyrábějí a nová technika tak není k dispozici, ale popularitu neztrácejí a konkurence je stále vysoká. Vyrovnanost je vidět i na patnácti nejrychlejších časech, které najdete v dnešním článku.

125 GP a TOP 15 časů v Hořicích
„Ostré“ 125 GP mají to nejlepší za sebou a konkurence postupně klesá. Je ale obdivuhodné, jaké časy dokázali zatím jezdci na této technice na náročném okruhu v Hořicích zajet. Zajímavé je, že dnes se jezdí poměrně daleko za traťovým rekordem této třídy, který je už z roku 2001.

Supermono a TOP 15 časů v Hořicích
Supermona jsou za poslední roky trochu na ústupu, ale od loňské sezóny májí jednoválce v Hořicích nový traťový rekord. Jinde už to tak nebývá, ale hořická trať vždy přiláká zajímavou konkurenci i v této třídě. V aktuální statistice se podíváme na 15 nejrychlejších jezdců. Zajímavostí je, že momentálně jsou (soudě podle traťáku) supermona rychlejší než twiny. Reálně to tak není, ale Shaun Anderson vloni zajížděl…

Hulínovi chystají druhou sezónu ve společném týmu
Bratři Petr a Martin Hulínovi mají za sebou první sezónu na nových strojích a v novém týmu. Pro oba to byla sezóna dost rozdílná. Čeká je další rok na twinu, do kterého už jdou jako jedni z favoritů domácí scény v této třídě. Prostě bylo na co se ptát...

« Předchozí 1 5 6 7 8 9 10 11 18 35 52 69 Další »
http://www.rstmoto.cz
automobilovedily24.cz