Články  |  Foto  |  Kalendář 
IRRC příští rok v Hořicích?
Dlouho se o tom šuškalo a současný formát TT v Hořicích napovídal tomu, že přivítat kontinentální špičku přírodních okruhů v Hořicích je reálné.

30. ročník Havířovského zlatého kahance
Třicátý ročník Havířovského zlatého kahance na Těrlickém okruhu je už minulostí. Potrápilo nás počasí a po horkých ročnících bylo možné vidět i mokré závody. Zlatý kahanec se stal kořistí Didiera Gramse z Německa.

Tuukka Korhonen skvělé 17. místo v závodu Junior Manx…
Letos to byl pro Tuukku Korhonena již třetí úspěšný start na Manx GP. Po závodu třídy Junior nám poskytl krátký rozhovor. Tuukka gave us a short interview after the Junior Manx GP race.

Havířovský Zlatý kahanec v Těrlicku už tento víkend
Příští víkend se road racing přesouvá do Těrlicka u Havířova, a tak je na čase zjistit kdo bude v Těrlicku startovat a vezmeme to postupně po jednotlivých třídách.

Junior Manx GP - Kamil Holán na 14. místě
Druhý závod v pořadí dnes byl Junior Manx GP, kde startoval i Kamil Holán nebo nám dobře známý Tuukka Korhonen.

Manx GP - Newcomers race
Tento závod vloni vyhrál Kamil Holán. Letos byl velmi napínavý a také proklatě rychlý.

Pondělí na Manx GP - Kamil 2x pod 20 minut a splašený…
Dnes jezdce čekali dva závody Classic TT a další kvalifikace na závody Manx GP. Skvělé kousky předváděl Michael Dunlop na Suzuki z roku 1982, ale ani náš Kamil Holán si nevedl ve své kvalifikaci špatně.

Bohatá zahraniční účast v Těrlicku
Letos se v Těrlicku nepojede IRRC a panovala obava, co se stane s bohatou zahraniční účastí. Dnes už víme, že rozhodně nebude slabá. Kdo přijede do Těrlicka?

Manx GP - První závody a Kamilova kvalifikace
Po včerejší pauze (kvůli počasí) se dnes opět trénovalo a poprvé i závodilo na devadesáté Manx GP.

Manx GP - den třetí
Dnes byl na řadě už třetí tréninkový den na Manx GP. Poměrně velké množství jezdců se v live timingu ani neobjevilo a to hlavně z řad veteránských závodníků. Kamil i dnes vyjel na trať a stihl jedno rychlé kolo. Pak přišla červená vlajka.

« Předchozí 1 18 35 52 56 57 58 59 60 61 62 69 Další »
http://www.rstmoto.cz
automobilovedily24.cz