Články  |  Foto  |  Kalendář 
Michael Dunlop letos na BMW
Podle serveru www.motorcyclenews.com pojede na TT na ostrově Man letošní rok Michael Dunlop na německém stroji značky BMW. Proslýchalo se, že Dunlop letošní sezónu vynechá, ale vše je nakonec trochu jinak. Bude BMW stačit Hondě, na které pojede tradičně John McGuinness? Přeci jenom se říká, že dnešní superbike BMW, je o něco dál, než Honda. Dunlop by navíc měl mít tovární podporu BMW. Jak to dopadne uvidíme na…

Martin Sodomek o Hořicích 2014
Dnešní rozhovor bude trochu jiný než obvykle. Nezpovídal jsem totiž žádného jezdce, ale prezidenta AMK Hořice - Martina Sodomka. Jaké to je pořádat takový podnik jako jsou Hořice. Jak se dají zvládnout 2 závody ročně a bude v Hořicích příští rok nějaká novinka pro diváky? A jaké třídy se o těch dvou závodních víkendech pojedou? To se vše dočtete v dnešním rozhovoru....

Jochem van den Hoek - road racingová naděje
Dnes nám poskytl zajímavý rozhovor velmi mladý a nadějný jezdec IRRC. Jde o holandského závodníka Jochema van den Hoeka. Je to ten borec co zrušil plot v první zatáčce v Těrlicku v roce 2012. Letos jezdil na Yamaze R1 s naprosto famózním zvukem. O tom jak se těší do Hořic, co říká vstupu našich jezdců do IRRC a jaké okruhy naše kluky čekají u nich v Holandsku se dočtete v dnešním rozhovoru.

Tuukka Korhonen pojede Lightweight TT 2014
Tuukka už závodil několikrát u nás a to hlavně na své 250GP. Letos se mu na Manx GP povedl závod třídy Lightweight (u nás Twin). Dokončil ho na 11. místě a reakce na sebe nenechala dlouho čekat.

Závod v Oss v rámci IRRC
Podle aktuálních informací a oficiálního webu seriálu se závod v holandském Oss pojede v rámci seriálu IRRC. Poprvé v historii se tak pojede na 6 okruzích.

Historie IRRC
Seriál IRRC míří do svého dvanáctého ročníku. Jak tento seriál vznikl a co vlastně jde? Jak se dostal k nám a co v něm jezdí a jezdilo za jezdce? Všechno se dočtete v dnešním článku o tomto šampionátu.

Vick de Cooremeter míří na IoM TT
Vick de Cooremeter je dalším úspěšným jezdcem IRRC, který příští rok okusí krásy nejdelšího okruhu světa.

Rozhovor s Alešem Nechvátalem o IRRC
Aleš Nechvátal je zdánlivě nenápadný chlapík. Zdání ale klame. Letos se stal našim nejúspěšnějším litrařem na přírodních okruzích. Každoročně se posunuje kupředu a dnes bez problému jezdí Hořice pod 2:20. Pro příští rok se rozhodl vyrazit ven a stejně jako další 4 naši pojede IRRC. V rozhovoru se dozvíte více.

Aleš Nechvátal oznámil start v IRRC
Na vyhlášení wusa cup v Hořicích oznámil svůj záměr připojit se ke čtyřem dosavadním Čechům v IRRC Aleš Nechvátal, který pojede opět ve stejném týmu jako letos. Je to tak pátý našinec celkem a třetí v nejsilnější kategorii Superbike.

Konec dvoutaktů v Čechách? Zatím ani náhodou…
Je to dlouhodobý fakt. Dvoutaktní technice zvoní hrana a asi se s tím nedá moc dělat. V dnešním článku jsem se zaměřil na budoucnost závodních dvoutaktů u nás. Zeptal jsem se taky dvou předních jezdců třídy 125 GP jak to vidí do budoucna. Článek je doplněn velkým množstvím fotek těchto strojů.

« Předchozí 1 18 35 52 53 54 55 56 57 58 69 Další »
http://www.rstmoto.cz
automobilovedily24.cz